Woning ex-vriendin Jeroen Denis doorzocht

De recherche heeft het huis van een ex-vriendin van Jeroen Denis onderzocht. Ze zochten daar naar  de vermiste broertjes Ruben en Julian.

De politie trof niets aan in de woning in Limburg.

Er gingen begin deze week geruchten dat de man vorige week nog samen met Ruben en Julian bij de vrouw in Limburg was langsgeweest, maar dat is volgens de politie niet waar. Wel heeft de recherche even met de vrouw gepraat en haar woning doorzocht. Dat leverde niets op, meldt RTV Utrecht.

Wel staat vast dat Denis vorige week maandag even in Limburg was voordat hij terugreed naar het Doornse Gat. Daar pleegde hij dinsdagochtend zelfmoord. Sindsdien zijn de twee zoons van de man zoek. Van de jongens ontbreekt ieder spoor.

Dwaalspoor

Denis heeft amper sporen achtergelaten  om het terugvinden van zijn zoontjes  te bemoeilijken. Bronnen rond het onderzoek bevestigen dat er tal van aanwijzingen zijn dat hij zijn daad goed voorbereidde en dwaalsporen uitzette voor hij zich bij Doorn ophing.

,,Hij heeft zijn ex-vrouw vrijwel zeker op de meest grove manier willen kwetsen. Als de kinderen niet worden gevonden, zal zij altijd in onzekerheid leven.”

Naam:
Geboortedatum:
Leeftijd:
Lengte:
Haarkleur:
Oogkleur:
Geslacht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>